Vybraný příspěvek

Pečeme i v době koronaviru

Stále peču, zatím jsem zavřít nemusela. Chodí Vás ovšem míň a především pro rezervace, tak upravuji otevírací hodiny od příštího týdne...

neděle 12. července 2015

Višňový koktejl z podmáslí




Koktejl z višní, podmáslí a bílého jogurtu = ideální osvěžující rychlovka pro horký letní den.

Suroviny
1 velká hrst višní
300 ml podmáslí
100 g bílého jogurtu
1 lžíce chia semínek
1 lžička medu

Višně zbavíme stopek a pecek, chia semínka namočíme na 10 minut do podmáslí. Všechny suroviny dáme do mixéru, pokud máte takový, ve kterém se dá drtit i led, můžete přihodit i několik jeho kostek. Rozmixujeme a ihned podáváme.



1 komentář:

Janusa řekl(a)...

To musím zkusit, mám doma kefír z tibetské houby, tak to bude dokonalé! Díky ;-)