Bezmasé pokrmy a přílohy



Brusinková omáčka




Dip z červené řepy




Dušená růžičková kapusta




Dýňový koláč s Lučinou





Dýňový prívarok




Florentská vejce na domácím chlebu




Grilovaný kozí sýr s bylinkami, fíky a kaštanovým medem




Guacamole


Hlávkové zelí



Hrnkový knedlík



Hruškový koláč s gorgonzolou




Chřest s opraženou strouhankou




Koláč s červenou řepou a kozím sýrem





Konfitované kuličky celeru a dýně, pečené kuličky červené řepy




Lilkový quiche




Liškové risotto





Nakládaný hermelín





Omáčka z čerstvých rajčat





Omáčka z lišek





Opékané brambory s polentou a rozmarýnem




Pasta alla Norma




Pečená rajčata s balsamikem a mozzarellou



Pomazánka z avokáda




Pomazánka z červené řepy a cizrny




Pomazánka z Lučiny a medvědího česneku




Restované brambory s chřestem a pošírovaným vejcem




Růžičková kapusta po anglicku




Růžičková kapusta s cizrnou




Salát Niçoise




Salát s avokádem, jahodami a ricottou




Salát s ostružinami a grilovanými meruňkami




Salát z listů hořčice a kedlubny s pošírovaným vejcem a cheddarem




Salát z pečené zeleniny s rukolou a Lučinou




Slané třešňové pirožky




Smažená zelená rajčata




Smažené cuketové květy




Šparglové tyčinky s filo těstem

Špecle / Spätzle




Šťouchané brambory




Quiche s cuketou, kozím sýrem a vlašskými ořechy





Quiche s liškami




Quiche s liškami a kozím sýrem




Quiche se šparglem




Tagliatelle s pestem z medvědího česneku




Tagliatelle z červené řepy s chřestem





Tapas




Tartaletky se špenátem, ricottou a sušenými rajčaty





Těstoviny se špagetovou dýní




Tomatový quiche s bazalkovým pestem

Tomatový Tarte Tatin